7 апр. 2011 г., 19:20

Дишай! 

  Поэзия » Любовная
792 0 2


Нека помълчим за малко,

нека само помълчим.

Заслушани в сърцата си,

двамата да полежим.

 

Нека да отпусна глава

на умореното ти рамо.

Нека бъда с тебе още

поне минутка само.

 

Целуни ме за последно,

та след месец-два

още устните да парят

от твоите уста.

 

Нека помълчим за малко,

живота да издишваме.

Заслушани в сърцата си,

съдбата да изписваме...

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??