3.01.2008 г., 9:57 ч.

Дишай ме с твоите гърди 

  Поезия » Любовна
882 0 2

ДИШАЙ МЕ С ТВОИТЕ ГЪРДИ

 

Аз търся твоите очи в нощта

и често питам се къде си?

Но ме обгръща само тъмнина

и глас, приятен като песен.

 

Искам да съм въздухът за теб,

а ти да дишаш, без да спираш.

И да си сигурен и занапред,

че ще съм с теб, дори и да умираш.

 

Водата ти ще си за мене -

ще те жадувам всеки миг.

Ще пия аз от тебе на колене,

дори да се изправям после с вик.

 

А огънят ще бъдем двама!

Ще светя аз за тебе - ти за мен.

Не ще допуснем ний измама,

да загасне пламъка свещен.

 

И ако пак ме питаш: Как? Защо така?

Не питай нищо! Просто замълчи!

Вземи ръката в твоята ръка

и дишай ме със твоите гърди.

© Бенита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??