Влошава се
Усещам как наближава ме
губене
на умствено съсловие
Двулична е агонията
на егото
Уж утешава ме
Но съзерцавам се
всеки ден и виждам
друг човек
Чужд-
А уж съм аз?
Разминават се мисълта
и думите
За какво пиша въобще-
…
Влошавам сe
© Stefani Traycheva Всички права запазени
Надявам се и занапред да го правя, Силвия. Благодаря и на вас
Г-н Станев, дано сте прав, поздрави!