31.05.2011 г., 22:04 ч.

Див капитализъм 

  Поезия
756 0 1

Наслушах се на млади политици

Напатих се от хитрите крадци

Нагледах се на нови мерцедеси

На всяка крачка долу подлеци

 

Това е подъл див капитализъм

Не си ли шмекер – гола си вода

Това е братко див канибализъм

Спасявай се изчезвай веднага

 

На почит са парите, не живота

Човекът е ненужен без пара

Който има харчи със охота

Който няма си е... будала

© Дончо Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??