13.11.2018 г., 3:00 ч.

Дива душа 

  Поезия
283 0 2

И сякаш съм излязла от пещите на ада,

тъй дива аз съм, тъй дива е моята душа.

И не признава тя прегради,

преминала е вече и през ада,

не се плаши даже от смъртта...

Не си играй със мен!

Не си играй, че ще пострадаш!

Игрите аз обичам,

но винаги съм печелившата страна.

Но ако поемеш риска до мене да играеш -

обещавам ти да преживееш и ад, и рай.

Ту в ада ще попадаш, ту във рая.

И в ураган, а не в буря обикновена

с теб ще вляза...

До твоето рамо ще заставам -

винаги щом имаш нужда от това...

 

12-11-2018 год. 

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Усмихнат ден и на теб!
  • "Дива душа" и "Пещите на ада"!!! Достатъчно бе да ме спечели, но и съпоставянето на АД и Рай, като двете страни на една буйна и чувствителна женска душа също много ми хареса. Поздравления, Мариела за хубавите рими! Усмихнат ден!
Предложения
: ??:??