23.08.2017 г., 9:55 ч.

Дива самодива 

  Поезия » Еротична
871 0 0

       Дива самодива

 

В съня си те призовах

и оргазъм преживях,

и то не веднъж,

но се събудих изведнъж

цялата мокра и влажана.

 

И се почувствах важна,

защото си ме задоволил

и цяла нощ със мен си бил.

 

На утрото не се нервирах,

мислите си събирах.

Значи можело и така,

но ще се повтори ли нощта?

Ще те видя ли през деня,

съня си да ти споделя.

 

Целият ден за теб си мисля,

искам добре да обмисля,

че не греша

и твърдо да реша -

ти нямаш отмяна,

само с теб съм засмяна!

 

Доволна и щастлива.

Дива самодива!

© Мариана Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??