30.09.2009 г., 13:22 ч.

Дива съм 

  Поезия
756 0 13

 

 

В косите ми
джунглите са много тъмни.
Насечени от палми.
И от змии.
Ягуари се разхождат
във ръцете.
Мъркащи и търсещи.
Жълти луни са очите ми.
Пълнолуния подивели.
Земята под краката е далечна.
В полети оргазмени.
Устните ми лудо съживяване
копнеят.
За потапяне.
Сам си в джунглата.
Страх те е.
Осезаема съм в дъждовете.
С капките се сливам.
Превърни се в него.
Завали във мен. Пороен.
Отнеси ме без ръце на тихи брегове.
Ако смееш да погледнеш.
В дивите ми пълнолуния.

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??