Диви коне
Като в мистичен сън
тръпнат диви коне.
Свободни, устремени.
Грация вълшебна-
вятър-луд и възторжен.
Тропот на копита-
необуздани желания.
Галопират дивите коне,
танцуват в полет
диви, свободни, устремени.
Усещания, чувства...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени