27.07.2022 г., 9:17 ч.

Джак и Джони 

  Поезия » Хумористична
344 1 0

Всеки ден плющиме мезелъци-

сачове, кюфтета и бекони.

И едва ли сме балъци-

поркаме си Джак и Джони.

 

Жените ни-тесто от сой,

лапат мандарини и лимони.

Ние не даваме отбой-

поркаме си Джак и Джони.

 

Объркани деца растат

сред джендъри и сред масони.

Нас не могат да ни спрат-

поркаме си Джак и Джони.

 

Понякога да респектират,

идват хората с пагони.

Обаче, те си ни разбират-

поркаме си Джак и Джони.

 

Бизнесмени кинтите въртят-

хиляди,дори и милиони.

Ала ние имаме си път-

поркаме си Джак и Джони.

 

Дори във тези бурни времена

растат звезди и шампиони.

А ние тук сме, ей ни на-

поркаме си Джак и Джони.

 

Хаосът е пълен във държавата.

Блуждаем си като протони.

Гуляем яко всички здравата-

поркаме си Джак и Джони.

 

Вси непосветени ще насоча,

преди със тях да се налоча:

Джак и Джони- видове уиски,

със слабите ракии близки.

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??