Всеки ден плющиме мезелъци-
сачове, кюфтета и бекони.
И едва ли сме балъци-
поркаме си Джак и Джони.
Жените ни-тесто от сой,
лапат мандарини и лимони.
Ние не даваме отбой-
поркаме си Джак и Джони.
Объркани деца растат
сред джендъри и сред масони.
Нас не могат да ни спрат-
поркаме си Джак и Джони.
Понякога да респектират,
идват хората с пагони.
Обаче, те си ни разбират-
поркаме си Джак и Джони.
Бизнесмени кинтите въртят-
хиляди,дори и милиони.
Ала ние имаме си път-
поркаме си Джак и Джони.
Дори във тези бурни времена
растат звезди и шампиони.
А ние тук сме, ей ни на-
поркаме си Джак и Джони.
Хаосът е пълен във държавата.
Блуждаем си като протони.
Гуляем яко всички здравата-
поркаме си Джак и Джони.
Вси непосветени ще насоча,
преди със тях да се налоча:
Джак и Джони- видове уиски,
със слабите ракии близки.
© Георги Янков All rights reserved.