22.12.2012 г., 12:01 ч.

Джошуа 

  Поезия » Любовна
596 0 0

Дъждът е погледът ти, ухаещ на романтично мечтаене.
Животът е гласът ти, изричащ името ми с доброта чиста.
Отдих е прегръдката и вниманието ти, смисленият ми от теб подарък.
Шанс е да ми показваш себе си с удоволствие, за да знаеш, че за мен си специален.
Удивен съм от желанието ти да се опознаваме по-човешки.
Аз избирам теб да ми споделяш незабравимите ти мигове в живота ти.

 

 

                                                                                                                     Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??