11.01.2011 г., 19:42 ч.

Джънгъл Болс 

  Поезия » Друга
429 0 2

 

 

 

 

Джънгъл Болс.

 

Стъжни гъстата мъгла

мислите ми до една.

Страх обзе ме, че това

постоянна е тъга.

 

Ритам с крак мъглата,

зимна храчка на земята...

Ободрявам се с това,

че  я има пролетта.

 

10.01.2011

софия

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??