19.02.2013 г., 21:03 ч.  

Днес, 19 февруари 

  Поезия » Гражданска
474 1 4

Студен е деветнайсти февруари,

мъглив, дъждовен и печален ден!

 

Сълзите си преглъщайки, България

към Левски гледа – свят и озарен!

 

Отеква звън на горестна камбана –

разчетен само от сърцата код!

 

Апостоле, единствен Ти остана...

и вярата в това, че сме народ!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??