19 февр. 2013 г., 21:03  

Днес, 19 февруари 

  Поэзия » Гражданская
475 1 4

Студен е деветнайсти февруари,

мъглив, дъждовен и печален ден!

 

Сълзите си преглъщайки, България

към Левски гледа – свят и озарен!

 

Отеква звън на горестна камбана –

разчетен само от сърцата код!

 

Апостоле, единствен Ти остана...

и вярата в това, че сме народ!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??