23.08.2009 г., 20:46 ч.

Днес не съм силна 

  Поезия » Любовна
645 0 3

Днес не искам да съм силна.
Днес искам да видиш сълзи -
черни, задушаващи, убийствени,
толкова горещи, че след тях всичко гори.

Не искам да съм силна. Остави ме да плача.
Нека се разпадна на хиляди парчета.
А ти дано от преди знаеш какво за мен значиш
и, че непоправимо вкаменил си се в сърцето ми.

Днес не искам да се боря с нищо.
Днес ми трябва малко от твоята сила.
Припомни ми как, макар и скришно,
съдбата ти в мен се е преродила.

22.08.2009г.
гр.Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??