2.05.2008 г., 10:51 ч.

Днес разбрах... 

  Поезия
668 0 0
 

                       Днес разбрах...

Днес разбрах, че любовта ти

е лъжа!

Днес разбрах, че любота ти

е самота!

Днес разбрах, че любовта ти

е глас в пустиня.

Днес  разбрах, че любовта ти

е скандал!

Днес  разбрах, че любовта ти

е мечта недостижима!

Днес  се влюбих в друг!

Днес те мразя

затова, че ти никога не си ме

обичал!

Днес любовта ти лъжовна

аз погребвам затова, че

всички други си обичал.

Пожелавам ти 

друга любов, по-голяма,

да поеме и лъжи, самота и сълзи

от твоите изневери...

Тя, изневярата, ще събере

всички останали сълзите ми!

...........................................................................

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??