Днес видях пред мен
невероятно създание:
леко подвижна, с живи очи
и неволно в главата
рисунка се появи
с „Изящност” като название.
Подарих книга днес
на удивително създание -
с глезен на сърна и умни очи.
Идея за рисунка у мен се роди
с „Изящност” като название.
Не зная дали ще се съгласи,
а и няма как да предложа,
защото с откровеност боя се
неприязън към мен да заложа.
А как да постъпя - не зная,
да не остане мечтание.
Видях пред мен аз
невероятно създание...© Вили Тодоров Всички права запазени
но още повече,от коментара ти и начина
по който описа случването.Поразена съм.
За всяко нещо в живота има причина.
Поздрав и усмивка.