11.03.2017 г., 13:38 ч.

Дневна тренировка 

  Поезия
503 1 5

Отскоро започнах да тренирам.

Упражнения всякакви правя.

Добре се чувствам и щастлива.

Споделям ти своята програма:

На гладно - шепа усмивки,

комбинирани с клекове за тонус.

Между сериите - мечти и мисли чисти

и сладки целувки.. за бонус.

Вместо гири вдигам настроение

и хуморът бавно се покачва.

На момента се усеща подобрение,

ендорфинът до тавана скача.

По цял ден си тренирам корема

със смях, шеги и закачки.

Нощем напрягам и бедрата

в пози, по дози, без спирачки.

Дупето с масажи го стягам -

зареждам чара и адреналина.

Силно препоръчвам програмата -

резултати видими има.

Щастлива съм.. даже личи ми.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??