4.11.2007 г., 11:20 ч.

до БОГ 

  Поезия » Друга
783 0 1

Прости ми, Боже! ГРЕШНА СЪМ ПРЕД ТЕБ!

Чуждия мъж аз пожелах и с чуждия мъж сторих грях.

Грехът ми е голям, сама не мога да си го простя,

обикнах този мъж - макар и чужд,

а той ли, той не ме обича, Боже,

звездите той ми сваля, ала знам, само думи са това.

Кажи ми, Боже, има ли прошка за мен -

за моя тежък грях???

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много искрено,като всяка молитва.Прошка винаги има от Бог,но ние допускаме грешката да се надценяваме прекалено много и да не вярваме в него.
Предложения
: ??:??