16.08.2007 г., 21:58 ч.

До края на света... 

  Поезия
1118 0 7
Изпитваш тъга?
Сподели с мен,
а аз ще се опитам да те успокоя.
Повярвай ми, моя приятелко,
с теб ще бъда до края на света.
Ще преплувам цял океан,
ще покоря високи върхове,
за да те спася...
Знай, че винаги ще бъда до теб.
Най-малкото нещо,
което мога да направя, е това...
Ще държа ръката ти и
ще те напътствам.
Повярвай ми, ще остана с теб във вечността...

© Деси Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??