24.10.2006 г., 18:15 ч.

... ДО МАМА 

  Поезия
1410 0 15

“- Да не забравя нещо” – последно каза ти.

Забравих аз - да знаеш, майко, колко ме боли.

Обичам те безумно – нека Господ ми прости.

Мигове несбъднати превърнаха се в най-горчивите сълзи.

© Бояна Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??