Oct 24, 2006, 6:15 PM

... ДО МАМА 

  Poetry
1412 0 15

“- Да не забравя нещо” – последно каза ти.

Забравих аз - да знаеш, майко, колко ме боли.

Обичам те безумно – нека Господ ми прости.

Мигове несбъднати превърнаха се в най-горчивите сълзи.

© Бояна Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??