26.11.2008 г., 9:36 ч.

До мама! 

  Поезия
549 0 0
А как ми се плаче, майко, да знаеш!
И чувства как гризат съвестта ми,
че спомени дупки копаят
в на гроба пръстта ми!

© Иван Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??