6.07.2008 г., 6:36 ч.

До мен... 

  Поезия » Любовна
595 0 3
_____________________________________
До мен

До мен си, но те няма...

Няма я нощта...
Луната свети, но звездите не блестят...
До мен си, но не знаеш мойта тайна...
Вярваш, а аз те предавам...
Прощаваш, а аз се влюбвам...
Продължаваш, а аз съм загубена...
в теб, в очите ти...
в твоите истини, понякога лъжи...
Но все пак истински като безкрая, нали?
Докосваш ме, не знаеш как боли...
Аз отдавна обичам твоя страх от вярата,
вече свикнах да нося с мен тайната...
Направи го, докосни ме,
остави ми малка следа...
Ще те помня вечно,
дори да те скрие от мен есента...
_________________________________________________________


© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??