27.07.2007 г., 16:14 ч.

До морето и обратно 

  Поезия
601 0 1
Във нощен клуб,
във късен час
един до друг -
прекрасен свят.

Море, вълни, тела
и пак - целувки...
АХ, прекрасен свят.

Кола и път, нечакан
бряг. Сълзи и смях,
кога ли пак?!
Един до друг -
не зная как!!
Уви, отново ад.

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??