26.10.2009 г., 14:39 ч.

До поискване 

  Поезия » Любовна
2540 0 42

   До поискване

 


Разнищен спомен

възкръсна от мъртвите.

Прокуждан с години.

И тровен по малко...

По-тежък от всички

разпятия в църквите.

По-страшен от грях.

И жив... като болка.

Взриви тишината му,

дълго мълчана.

Одраска очите

със остри сълзи.

Разкъса отляво

закърпена рана.

(Възел да скриеш?

Все ще личи!).

А той... не потръпна.

По мъжки суров.

Трепереха мислите.

Само наум.

Прегъна във плик

своя смачкан живот.

 

Пропълзя самота.

И се впи. Като чума.

 

 

 21.10.09 г.

 

 

                          клип, До поискване

 



© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??