14.05.2007 г., 9:29 ч.

До полуда 

  Поезия
934 0 2

Умрях и се родих отново.
Няколко пъти дори.
Всъщност всеки ден наново.
До лудост нека боли.
Нека усещам в пулсиращите вени
как безпътно вятърът се лута.
Нека очите ми, до скръб уморени,
се взират в теб, да се взират до полуда...

© Диляна Тополарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??