May 14, 2007, 9:29 AM

До полуда 

  Poetry
933 0 2

Умрях и се родих отново.
Няколко пъти дори.
Всъщност всеки ден наново.
До лудост нека боли.
Нека усещам в пулсиращите вени
как безпътно вятърът се лута.
Нека очите ми, до скръб уморени,
се взират в теб, да се взират до полуда...

© Диляна Тополарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??