11.11.2021 г., 21:31 ч.  

До следващия път... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
904 5 2

До следващия път... Ще чакам аз

и също ще те търся неизменно.

 

Жадувайки те силно час по час -

до следващия път ще чакам аз.

 

Над любовта към тебе няма власт

забравата и нищо друго тленно.

 

До следващия път... Ще чакам аз

и също ще те търся неизменно.

 

С търпение, с мечтание, със страст

до следващия път ще чакам аз.

 

Отново с жар да чуя твоя глас

ще бъде миг най- чуден несъмнено.

 

До следващия път... ще чакам аз

и също ще те търся неизменно.

 

Сърцето ми не ще обвие мраз.

До следващия път ще чакам аз.

 

През време, през пространство - до екстаз

за теб душата пее откровено.

 

До следващия път... Ще чакам аз

и също ще те търся неизменно.

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??