14.08.2020 г., 20:33 ч.

До световните стражари 

  Поезия » Гражданска
491 0 2

Не казвайте, че трябва, че това е

така необходимо за Света,

не казвайте:”Светът това желае.”!

 

Небрежен мах

и хиляди душѝ ще изгорят,

а всяка мъничка душа от тях

е също Свят.

© Петьо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??