14 авг. 2020 г., 20:33

До световните стражари 

  Поэзия » Гражданская
492 0 2

Не казвайте, че трябва, че това е

така необходимо за Света,

не казвайте:”Светът това желае.”!

 

Небрежен мах

и хиляди душѝ ще изгорят,

а всяка мъничка душа от тях

е също Свят.

© Петьо Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??