Aug 14, 2020, 8:33 PM

До световните стражари 

  Poetry » Civilian
489 0 2

Не казвайте, че трябва, че това е

така необходимо за Света,

не казвайте:”Светът това желае.”!

 

Небрежен мах

и хиляди душѝ ще изгорят,

а всяка мъничка душа от тях

е също Свят.

© Петьо Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??