Беден съм, казваш.
Сам.
Уморен.
Ето ти моята женска шепа - с три ореха
на нежната длан.
Счупи първия - и вземи
Обичта ми...
Най-богат ще бъдеш в този свят.
Отвори си втория - най-верният ти
приятел съм аз.
Запази си третия за черни дни...
И никога не казвай
"Уморен съм да те обичам".
© Лина Пъргова Всички права запазени
Опитай и с проза!!!
Добре дошла!!!