Jan 26, 2010, 11:33 AM

До теб 

  Poetry » Love
604 1 1

Беден съм, казваш.

Сам.

Уморен.

Ето ти моята женска шепа - с три ореха

на нежната длан.

Счупи първия - и вземи

Обичта ми...

Най-богат ще бъдеш в този свят.

Отвори си втория - най-верният ти

приятел съм аз.

Запази си третия за черни дни...

И никога не казвай

"Уморен съм да те обичам".

© Лина Пъргова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??