5.05.2009 г., 11:08 ч.

До теб! 

  Поезия
766 0 1

Обичаш грешния човек.

Пропадаш с него бавно.

Заедно ще намерим лек,

за да останат спомените само.

Няма да се меся в битките ти,

ако ти не желаеш това.

Знай, щом ме повикаш,

ще бъда до теб на мига.

Пред теб ще застана,

куршумите с ръка ще спра.

Когато падаш, ще те хвана.

Не ще оставя те сама.

За теб ще бъда крила,

с които нависоко да се летиш.

За да полети и твоята мечта,

не само в сънища, когато спиш.

На дявола душата си ще дам,

с ярост ще се впусна в боя.

Където и да си, ще бъда там,

накрай света, до теб, приятелко моя!

 

***

Обичам те, Кейт! И винаги ще съм до тебе!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Където и да си, ще бъда там,

    накрай света, до теб, приятелко моя

    Кой не иска такъв приятел зад гърба си !! Успех!! Ще ти трябва много сила и търпение !!

Предложения
: ??:??