31.12.2018 г., 14:19 ч.

До теб 

  Поезия » Любовна
406 0 1

Отведи ме надълбоко във душата си,
дръж ръката ми във своята ръка
и по кожата ми слагай отпечатъци,
за да бъдеш с мен щом празна е нощта.
Отведи ме там дълбоко в мислите,
имал си ме до безкрайност в тях,
нежно ме целувай, грубо искай ме,
взимай ме, обичай ме - без капка страх.
Покажи ми кътчетата в тебе, скритите.
Нека да са тайна в мойта гръд.
Искам да целуваш до обикване,
да вървиш до мен по своят път...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??