15.06.2008 г., 16:19 ч.

До теб 

  Поезия » Любовна
739 0 4
Сълзи в ръцете ми треперещи
от щастие неистово се стичат.
Залязалото слънце на лицето ми,
изгрява, шепнейки, че те обичам...

Сега си тук, сякаш времето е спряло.
Аз съм с теб - това сърцето ми отдавна иска.
Душата ми, покрита с щастливо одеало,
до твоята усещам как тихо се притиска.

Треперещо от страст, влудяваща кръвта ми,
сърцето ми до твоето тупти в прегръдка нежна.
Очите ти изгарящи спират пак дъха ми.
Целувките ти топли в рая ме отвеждат...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??