14.06.2009 г., 18:35 ч.

До теб ще съм 

  Поезия » Любовна
1483 2 4

До теб ще съм ®

 

До теб ще съм, когато ти  се будиш!

До теб ще съм, след  края на деня!

До теб ще съм, дори и да не виждаш!

До теб ще съм  в дни на самота!

 

До теб ще съм, когато ти е тежко!

До теб ще съм, ще ти подам ръка!

До теб ще съм и с много нежност

ще върна на лицето ти смеха!

 

До теб ще съм, когато те предават!

До теб ще съм, когато те боли!

До теб ще съм, когато те раняват,

когато дъжд в очите ти вали!

 

До теб ще съм, и чашата горчива

изпила бих заради теб сега!

До теб единствено се чувствам жива!

До теб ще съм!... Това е любовта!

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??