До теб съм.
Спомняш ли си вчера?
Целувките,
които ми дари?
Изпи ме
като виното преди вечеря,
ведно с отровата,
без капка страх…
До теб съм.
Сещаш ли дъха ми?
Докосвам се без звук
до твоя свят.
Вземи ме
там, за да намеря
море и пристан,
и покой.
До теб съм.
Силно те прегръщам,
макар безплътен.
Аз съм тук.
Води ме!
В чувства ме превръщай,
дори да си сама –
носи ме
в теб.
© Стефан Всички права запазени