9.04.2008 г., 18:35 ч.

До утрото 

  Поезия » Еротична
1194 1 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Тази нощ с топли устни разтворих Портала
между Ада и Рая, между Святост и Грях
и разкриха се бездни от страст. До премала
бездиханен щастливо потапях се в тях.
И пулсираше тръпно под върха на езика
овлажняла от ласки кадифената плът,
и усещах как властно в сетивата ми блика
неподвластна наслада, а ръцете ми път
от настръхнала нежност върху топлото тяло
очертаха копнежно през извивките меки.
И отново... И още... Сетне утрото бяло
зад прозорците сънни се усмихна полека.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??