19.11.2005 г., 15:10 ч.

До забрава 

  Поезия
836 0 0

До забрава

Във безкрайната вселена
моя принц търсих аз
и не знаех, че до мене
близко бил си ти тогаз.

Аз мислях, че не ще открия
в твоето сърце любовта
и като приказна магия
ще ни събере обичта.

Аз вярвах, че сама,
без твоя огнен плам,
двете думи ще шептя,
потънала във своя блян.

Обичам те аз бурно
и няма повече да крия,
само ти тъй силно
да живея ми даваш сила!

От днес ще бъдем двама
в обичта от радост огряна.
И не ще ни стигне измама
щом обичаме се до забрава!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??