21.05.2010 г., 12:24 ч.

Добре, че не си ангел! 

  Поезия » Любовна
688 0 3

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СИ АНГЕЛ!

 

Добре, че не си ангел!

Препрочетох

библии, завети и евангелия,

съвет обаче никъде не срещнах

как да се обичат ангели…

 

Добре, че не си ангел!

Как да зная,

какво да правя нощем със крилата ти,

и понесеш ли ме със тях в безкрая,

как после да се върна у дома си?

 

Добре, че не си ангел!

Предпочитам

с теб да останем тука, на Земята.

Какво, че в бурени краката си заплитам?

Твойта любов по ангелски е свята!

 

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??