29.06.2017 г., 21:08 ч.

Добре дошла в съня ми 

  Поезия » Любовна
621 1 0

Пусни ме! Нека да си ходя...
Нека видя още от света...
Нека с твоята усмивка те запомня
и в съня си да те отведа...

 

Пусни ме! Нека само те сънувам...
Да не помня нищо сутринта...
Нека сам да се събудя,
а аз ще те допусна в съня.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??