14.07.2015 г., 23:48 ч.

Добре дошъл 

  Поезия » Любовна
420 0 1


Добре дошъл в душата ми - кротка и заспала.
Пристъпвай леко, да не я  раниш!
Нощта е блудница, във звезди обляна,
Сънищата - непрочетен стих!
 
Добре дошъл в сърцето ми - тъжно, неразбрано.
Раните с надежда нова превържи.
Донеси му радост и нежност премълчана..
Подари му щастие и сбъднат миг.

Добре дошъл в съдбата ми - мрачна, пропиляна.
Изгубена се лутах, като отронен лист.
Бъди ти светъл лъч, бъди пътека,
към изгрев нов ме смело поведи.

Добре дошъл в мечтите ми, изпълнени с промяна.
Очите ми са пълни със падащи звезди.
Пожелай си младост, любов и незабрава..
Пожелай ме цялата и живота в мен върни!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??