17.03.2019 г., 10:59 ч.

Добре дошъл 

  Поезия
199 1 0

И обещавам - няма да те дам,
когато влезе, даже не попита.
Потропа с дума-две и влезе сам
и всички там набързо ги изрита.

 

И цялото пространство го зае,
изчисти всички рани до тогава
и цялата ми същност те зове
и иска всичко, всичко да ти дава.

 

Ще стана даже още по-добра
за да се чувстваш като у дома си,
в сърцето ми - добре дошъл сега
ти само да повярваш в любовта си

 

/Сисилотка - ®/

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??