И обещавам - няма да те дам,
когато влезе, даже не попита.
Потропа с дума-две и влезе сам
и всички там набързо ги изрита.
И цялото пространство го зае,
изчисти всички рани до тогава
и цялата ми същност те зове
и иска всичко, всичко да ти дава.
Ще стана даже още по-добра
за да се чувстваш като у дома си,
в сърцето ми - добре дошъл сега
ти само да повярваш в любовта си
/Сисилотка - ®/
© Сиси Рад All rights reserved.