16.08.2008 г., 17:23 ч.

Добре дошъл 

  Поезия » Любовна
416 0 0

ДОБРЕ ДОШЪЛ

 


Добре дошъл, какво насам те води -
изгубен спомен, тъга по нещо старо?
Какво от толкова врати във мрака,
накара те сега на мойта да почукаш?

 

 

Да, не си се променил ти, виждам
все още си така надменен и чаровен,
все още е сърцето ти под наем, ах,
знам те и лъжа е твойто второ име...

 

 

Добре дошъл, седни да поговорим
разкажи ми за онова, което криеш...
Намери ли очите ми в онази друга
кажи си, замени ли този, моя огън?

 

 

Добре дошъл, сега добре разгледай -
нарадвай се - след теб какво остави.
От мен остана само бледен спомен
виж, а после питай - мога ли забравя...

 

12. 08. 2008 г.

 

 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??