10.11.2011 г., 12:59 ч.

Добре съм, любов моя! 

  Поезия » Любовна
993 0 3

Добре съм, любов моя, щом питаш.
Още си карам живота жалък по памет.
Омекнали гумите, очукани калници,
но имам късмет да паркирам на завет.

Добре съм, лани смених амбриажа
и няколко пъти чистачките.
Оправих двигателя, което е важното.
Остават ми само накладките.

Добре съм, ти не се тревожи.
Нямам нито едно нарушение.
Чист е талонът ми в жабката,
курсове минах за опреснение.

Добре съм, или не вярваш?
Ела, ако искаш да те повозя.
Но само за малко се качваш,
иначе рискувам да се размажа...

© Теодорина Аначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??