9.03.2013 г., 20:24 ч.

Добри познати 

  Поезия » Любовна
683 1 3

Добри познати.

(на Михаела)


Добре се познаваме с теб.
Отблизо, дълбоко, до болка..
Извини, че съм просто поет,
а ти съжали, че си жалка...

 

Не си. Ти си толкова ценна,
аз беден, влюбен и клет,
ти страстна, магична, вълшебна,
аз плешив съм отдавна брюнет.

 

Ти искаш, желаеш, владееш,
аз мисля, творя и мечтая,
в любовен синхрон си живеем,
тук свито, в тясната стая.

 

Не ме ли обичаш по-малко?
Отвреме-навреме съм пас!?
Не любя толкова сладко
и ти забрави, що е екстаз...

 

- Обичам те! Каза с усмивка.
Спокоен бъди, мили мой!
Та аз съм такава щастливка
и ти си моя герой!

 

- И аз те обичам, любима!
Живота ми с теб е игра,
защото ти си игрива,
аз - стар несменяем играч.

 

Добре се познаваме с теб.
Аз и Ти - самата хармония!
Един влюбен и скромен поет
в жена с подходящата зодия...


Данаил Антонов
07.03.2013

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Подходящата......зодия!Бъди здрав! Поздрави!
  • Сладкото любене от моя страна, е все по-рядко заради типичното мъжко "свикване"...Но се стягам ли, стягам... Бъдете здрав(а)!
  • Обичаш,това се вижда, защо не любиш сладко обаче?
    Стегни се малко.
    Бъдете здрави!
Предложения
: ??:??