3.02.2011 г., 16:55 ч.

Добро сърце 

  Поезия » Философска
1091 0 0

В този живот страда само той…

Човекът с добри мисли.

Защото е наивен,

или от неопитност.

 

Младият, с наивно сърце… и очи -

Човекът с чувства добри!

Но… това сърце има бъдеще

сред такива хора…

 

Сред измамени души.

Научени на едно…

Да гледат единствено себе си!

Много ясно, че ще стане като тях…

 

Да, ще ги повторя, привидно!

 Но не до края на живота си.

А само докато срещне добър човек…

Като него!

© Донка Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??